KONTAKT

Marknadslördagar i Axmar bruk

Marknadslördagar i Axmar bruk

Mindre än 2 veckor kvar till Axmar bruks första marknadslördagen med GRATIS guidningar

2021 må ha varit Jubileumsår men även nu i 2022 blir våra marknadslördagar en riktig familjefest med mycket att se och göra.

Vi kan se fram emot:

Ja det stämmer: GRATIS guidningar! I år arrangeras guidningarna i samarbete med Gävle kommun och kan vi erbjuda dem kostnadsfritt. Den 16 juli och den 6 augusti har vi även guidningar för barn, som är också gratis.

Glöm inte att besöka vår egen informationsstånd där vi säljer handgjord keramik av hög kvalitet. Och nu har vi nya varor! Håll ett öga på vår nyhetsrubrik på vår webbsida: inom kort kommer vi att visa upp våra produkter.

Också till salu under marknadslördagarna: vår jubileumsbok - nu för sänkta priset av endast 100 kronor. Ta tillfället att läsa om Axmar bruks rika historia som låter nästan som en saga. Visste du att Axmar bruks Föreningen Hyttan köpte en stor del av Axmar bruk för en enda svenska krona?

Den 30 juli och den 6 augusti är speciella lördagar så skriv ner dem i din almanacka redan nu: den 30 juli är båtlördag och den 6 augusti är Axmar Bruksdag.

Sedan har vi förstås våra egna entreprenörer i Axmar bruk. Så passa på att handla i gårdsbutiken Axmar Bruksbod, galleri Bläckhornet, njut av godsakerna på Axmar Brukscafé eller unna dig en härlig middag på Axmar Brygga. Du kan också hyra kajak hos Axmar Kajak och se skeppsvrak från ytan och beskåda säl!

Som du ser har vi ett komplett program och allt är av den höga kvaliteten som ni är van vid här i Axmar bruk.

Varmt välkommen önskar Föreningen Hyttan!

Foto Aja Axlund

 

 

 

 

Se alla nyheter »

Dela i sociala medier:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK