KONTAKT

Naturfotograf Tord Bodin ställer ut i Axmar bruk

Naturfotoutställning på marknadslördagar

Datum: 2/7 t.o.m. 6/8, Tid: 11:00 - 15:00

Den här sommarsäsongen har vi en fotoutställning här i Axmar bruk! Varje marknadslördag öppnar Föreningen Hyttans kontor sina dörrar för fotografientusiaster. Utställaren är Tord Bodin från Oppala som är en mycket begåvad naturfotograf.

Som fotograf har Tord Bodin ett tränat öga och det syns i hans bilder. Oavsätt om temat är djur, växt eller landskap: fotot är tagit på ett tilltalande sätt och från ett attraktivt vinkel, som drar tittarens blick dit på ett oemotståndligt vis.

Tord kommer att vara på plats under utställningen och han pratar gärna med besökare. Så skulle du vilja fråga honom något: tvek inte och fråg!

Det finns även en möjlighet att Tord kommer att hålla en fotografiworkshop senare under sommaren. Håll gärna koll på vår evenemangssida!

Egentligen skulle utställningen ha börjat i lördags den 2 juli. Dock eftersom vädret såg osäkert ut i början av dagen, tog musikanterna plats på kontoret.
Men nu har vi hittat en lösning så att musikanterna inte riskerar bli blöta och att utställningen fortfarande kan besökas. Från och med lördag den 9 juli kommer musikanterna att spela under en partytält. Vinn-vinn!

Plats: Föreningen Hyttans kontor (invid marknaden)
Pris: Fritt inträde
Arrangör: Föreningen Hyttan

Se hela säsongsprogrammet »

 

Se hela kalendern här »

Dela i sociala medier:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK