KONTAKT

Traditionen Axmar Midnatts Race

Axmar Midnatts Race 2022

Datum: 1/7, Tid: 20:30 - 22:30

Var med i kajaktävlingen Axmar Midnatts Race. Kvällspaddling från Axmar Brygga till Axmarby hamn.

Välkommen till årets kajakrace mellan Axmars två hamnar. Axmars Midnattsrace är ett kajakrace för alla. Det går av stapeln fredag den 1 juli med start kl. 20:30. Starten äger rum i Axmar Bruks hamn vid restaurangen. Klockan 20:30 går startskottet för den 7 km långa loppet som avslutas med målgång, lättare förtäring från Havskrogen samt prisutdelning i Axmar Bys hamn. Har du inte egen kajak går det bra att hyra via Axmar Kajak.

Kom i god tid för sjösättning. Du deltar i turen på eget ansvar men det kan kännas tryggt att motorbåtar följer med bland paddlarna. Återfärd till startplatsen ordnar var och en.

Anmälan
Görs via e-post eller 1 timme före start till jonasnilswigert@hotmail.com
Dela gärna vidare!

Plats: Hamnen Axmar bruk
Pris: 100:-
Bokning: 073-833 23 04
Anmälningsavgift: 100 kr, betalas vid starten (finns Swish):
Vid frågor kontakta: Jonas Wigert via telefon 073-833 23 04
Arrangör: Axmarby Idrottsförening och Axmar Brygga
Kontakt: 073-833 23 04

Med ödmjukhet inför att vi inte riktigt vet hur sommaren kommer att se ut är vår plan att vi ska genomföra de inbokade aktiviteterna och har för din trygghet vidtagit nödvändiga åtgärder. Vi följer FHM's rekommendationer och anpassar oss därefter. Du hittar uppdaterad info på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Se hela kalendern här »

Dela i sociala medier:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK